Antonio Vranković signs with Split

Friday, 03. January 2020 at 21:14

The 213 cm tall center joins the Yellow crew.

Split team (Photo: Split/Ivica Cavka)

Split announced that they have signed a contract with 213 cm tall center Antonio Vranković. This 23-year old player spent four years at the famous Duke University, while after finishing his college career he went overseas to join Spanish side Gran Canaria (B team).

Vranković averaged 13.5 points and 6.6 rebounds while playing for Gran Canaria II.

“I’ve been enjoying every moment since I arrived to Split and I am ready to help the team in the rest of the season. I can hardly wait to join the team trainings and to get to know our fans. I am aware how big club this is and I will proudly wear the yellow jersey of Split,” said Vranković.

-------------

Vranković u Splitu

Antonio Vranković, 213 centimetara visoki centar, novi je igrač Splita. Ugovor je potpisan na dvije i pol sezone, 23-godišnji Vranković već je u Splitu, u petak poslijepodne priključio se treninzima momčadi Ivice Skelina. Vranković je reprezentativac Hrvatske, nosio je dres Dukea, a u Split je stigao iz druge momčadi Gran Canarie u kojoj je u prosjeku igrao 20.5 minuta, imao 6.6 skokova i zabijao 13.5 poena.

- Uživam u svakom trenutku otkako sam stigao u Split, spreman sam pomoći momčadi da ostvari što bolje rezultate. Jedva čekam priključenje momčadi, želim što prije upoznati grad, navijače i početi igrati. Svjestan sam veličine kluba, s ponosom ću nositi dres Splita - kazao je Vranković.

>